Bliv forhandler - Ikandomore
Søg
Close this search box.
Søg

Bliv forhandler

Hvem er vi?

Ikandomore ApS er et lille, stærkt sammentømret, hold af nogle af branchens mest erfarne indkøbere og sælgere. Vi har over 35 års erfaring i cykel- og sportsbranchen, med adskillige af de stærkeste brands gennem tiden. Distributionen foregår fra lager i Danmark til hele Skandinavien.

Vores filosofi er fleksiblitet, et velvalgt og stærkt kvalitetsorienteret varesortiment, hurtig levering, og så vil vi bare gerne yde den bedste og mest nærværende kundeservice, hvad enten du henvender dig på telefonen, eller via e-mail.

Varesortimentet indeholder markedsledende brands indenfor sportsernæring og tilbehør til blandt andet cykling, løb og outdoor. Mange af vore leverandører er fra USA, hvor kulturen og forståelsen af behovet for altomfattende kvalitet er markant. Der sættes en ære i historien, råvarekvalitet og bredde i sortimentet. Noget vi kan relatere til, og gerne vil viderebringe til vores marked.

Vore agenturer omfatter: GU Energy, SaltStick, Bonk Breaker, Stan’s NoTubes, SKLZ, Squirrel’s Nut Butter og Gemini Lights – og der kommer jævnligt spændende nyheder til.

Cykler

Vi er distributør af Marin Bikes. Grundlagt i Californien i 1986.

Sportsernæring

Vi er distributør af sportsernæring fra: GU, SaltStick og Beet It.

Hurtig levering

Vi sender med PostNord i Danmark, Sverige og Norge.

Scroll to Top

Usamos cookies para brindarle la mejor experiencia. Al utilizar nuestro sitio, acepta el uso de cookies.